loading...
مجله پارس پارمیس
MRsys بازدید : 373 سه شنبه 01 دی 1394 نظرات (0)
,انواع سالاد

 

سالاد های تان با این نکات خوشمزه تر می شود

 

سالاد یکی از اجزای جدا نشدنی هر سفره و میز غذایی است. اگر می خواهید سالادهایی که درست می کنید خوش طعم و متفاوت باشد، این نکات را فراموش نکنید.

چند نکته مهم در درست کردن سالاد

 سبزی ها را بعد از شستن در آبکش بریزید تا آب آن کاملا گرفته شود. سپس برای سالاد خرد کنید.

_ همیشه برای تهیه سالادهای سبزی، از سبزیجات و میوه های تازه استفاده کنید تا سالاد شما مطبوع تر باشد.

_ اگر در سالاد، از کنسرو ماهی یا تخم مرغ استفاده می کنید ، حتما تخم مرغ و کنسرو را هنگام سرو اضافه کنید.

_ سس سالاد باید نزدیک سرو سالاد با آن مخلوط شود زیرا در صورتی که سس را زودتر در سالاد بریزیم سبزی ها پلاسیده می شود و آب می اندازد.

_ سرکه سالاد به طور متوسط باید یک سوم روغن زیتون باشد مگر آن که بخواهیم سالاد را ترش تر تهیه کنیم.

_ نمک و فلفل را باید در سرکه حل و بعد روغن زیتون را به آن اضافه کنید .

_ در صورتی که بخواهید در سالاد سیب زمینی بریزید ، سیب زمینی را اول با سرکه و نمک و فلفل مخلوط کنید ، بعد روغن زیتون را بریزید زیرا در این صورت ترشی بهتر جذب سیب زمینی می شود.

 

seemorgh.com

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
کدهای اختصاصی
4/9/94