loading...
مجله پارس پارمیس
MRsys بازدید : 415 پنجشنبه 03 دی 1394 نظرات (0)

یک پیش غذای عالی و مقوی همراه با کدوحلوایی

این سوپ نرم و خوش منظر، به خصوص در زمانی که در تهیه آن به جای پیاز از تره فرنگی استفاده شود، پیش غذایی عالی و کامل است.


http://cdn.akairan.com/akairan/aka/images/azin/image002.jpg

 

مواد لازم

 

 

برای شش نفر
• 3 پیمانه کدو حلوایی پوست کنده و خرد شده به قطعات کوچک (حدود یک کدوی کوچک)
• 2 پیمانه هویج ریز خرد شده (4 عدد متوسط)
• ¾ پیمانه تره فرنگی یا پیاز خرد شده
• 1 ق.س کره یا مارگارین

• 4 پیمانه- حدود 900 میلی لیتر- آب مرغ (آب مرغ پخته شده یا 3 عدد قرص سوپ مرغ حل شده در 4 پیمانه آب جوش)
• ¾ ق.چ. پودر فلفل سفید
• ¾ ق.چ. پودر جوز هندی
• ¼ پیمانه خامه
• تخمه کدوی برشته (در صورت تمایل)
• برگهای ظریف ترخون (در صورت تمایل)


طرز تهیه :
کدو ، هویج ، تره فرنگی و پیاز را در اسلایسر ریخته و با هم مخلوط کنید تا زمانی که مواد به قطعات ریز و یکدست تبدیل شوند . سپس مواد مخلوط شده را با کره در یک قابلمه بزرگ در بسته روی حرارت متوسطی بپزید و گاهی هم بزنید . آب مرغ را افزوده و بگذارید جوش بیاید. حرارت را تا حدی که مخلوط به آرامی بجوشد، پایین آورده، درب قابلمه را ببندید و به مدت 25 تا 35 دقیقه یا تا زمانی که سبزیجات کاملا نرم شوند، بپزید. بگذارید اندکی خنک شود.

فلفل سفید و جوز هندی را اضافه کنید و بگذارید به حد قل زدن برسد، خامه را قبل از جوش آمدن مایع اضافه کنید و سپس بگذارید یکی دو قل بزند. در صورت تمایل هر ظرف را با کمی تخمه برشته یا برگ ترخون تزیین کنید.

 

akairan.com

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
کدهای اختصاصی
4/9/94