loading...
مجله پارس پارمیس
MRsys بازدید : 484 پنجشنبه 03 دی 1394 نظرات (0)

 

,پیش,غذا,بادمجان,انواع دسر ، پیش غذا،دسرهای خوشمزه

پیش,غذا,بادمجان,کبابی,سس,سیر,گوج

 پیش غذای بادمجان

 

بادمجان کبابی با سس سیر

 

 بادمجان 2 عدد . گوجه فرنگی 3 عدد . سیر 3 حبه . پنیر پارمزان رنده شده نصف فنجان

سس مایونز 1 قاشق غذاخوری . روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری . ریحان.آویشن.نمک.فلفل مقدار لازم

 

,پیش,غذا,بادمجان,انواع دسر ، پیش غذا،دسرهای خوشمزه

 

طرز تهیه : بادمجان ها را بشویید و با پوست بصورت حلقه ای خرد کنید سپس روی بادمجان ها نمک بپاشید و 10 دقیقه کنار بگذارید تا آب بادمجان ها خارج شود ، پس از این مدت بادمجان ها را به فلفل و روغن زیتون اغشته کنید و 5 دقیقه دیگر استراحت دهید تا طعم ها جذب بادمجان ها شود.

 

گوجه فرنگی ها را نیز حلقه ای خرد کنید ، بسته به سلیقه تان میتوانید حلقه های نازک یا ضخیم از گوجه فرنگی ببرید.

 

,پیش,غذا,بادمجان,انواع دسر ، پیش غذا،دسرهای خوشمزه

 

بادمجان ها را به دو روش میتوانید آماده کنید ، میتوانید بادمجان ها را در فر یا روی کباب پز کباب کنید یا داخل تابه حرارت دهید و برشته کنید.

 

بادمجان های سرخ شده یا کبابی را داخل دیس سرو بچینید و حلقه های گوجه فرنگی را روی بادمجان ها قرار دهید ( در صورت تمایل میتوانید گوجه فرنگی ها را سرخ کنید اما طعم خام آن بهتر است ).

 

,پیش,غذا,بادمجان,انواع دسر ، پیش غذا،دسرهای خوشمزه

 

برای تهیه سس سیر داخل کاسه ای پنیر پارمزان و سیر رنده شده ، سس مایونز ، مقداری پودر آویشن ، نمک و فلفل را خوب مخلوط کنید سپس روی هر گوجه فرنگی مقداری از این سس بریزید و در اخر نیز با مقداری ریحان روی سس را تزئین کنید و سرو نمایید.

 

نکته : میتوانید بجای پنیر پارمزان از پنیرهای دیگری نیز استفاده کنید.

 

   irancook.ir

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
کدهای اختصاصی
4/9/94