loading...
مجله پارس پارمیس
MRsys بازدید : 405 پنجشنبه 03 دی 1394 نظرات (0)
,املت,گوجه,فر,انواع املت


 پیش غذا با گوجه فرنگی

 

 املت گوجه کبابی

 

 گوجه فرنگی  +  تخم مرغ  +  نمک  +  فلفل  +  روغن زیتون

 

طرز تهیه : سر گوجه فرنگی ها را جدا کنید و درون گوجه ها را خالی کنید اما تا حدی که تخم های گوجه فرنگی خارج شود و گوشت ان باقی بماند.

 

درون گوجه ها نمک و فلفل بپاشید ، کف سینی فر را چرب کنید سپس گوجه ها را کف ان بچینید و درون هر گوجه 1 دانه تخم مرغ بشکنید.

 

سینی را درون فر قرار دهید و اجازه دهید با حرارت فر گوجه ها کبابی و نرم شوند و تخم مرغ ها بپزند ، پس از اماده شدن سینی را از فر خارج کنید و مقداری روغن زیتون یا کره روی تخم ها بریزید و بهمراه نان سرو کنید.


irancook.ir

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
کدهای اختصاصی
4/9/94