loading...
مجله پارس پارمیس
MRsys بازدید : 387 پنجشنبه 03 دی 1394 نظرات (0)

سوپ مرغ شیر، پیش غذایی گرم ولذیذ

در یک قابلمه روغن زیتون بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. پیاز خردشده، کرفس، فلفل دلمه ای قرمز و سیرها را داخل آن بریزید و مواد را خوب باهم تفت دهید تا سبزی ها نرم شوند. حالا پیازچه های خردشده را هم بریزید و کمی با بقیه مواد تفت دهید.

مواد لازم
1 ق س روغن زیتون
به گزارش آکاایران 1 عدد پیاز متوسط خردشده
1 عدد ساقه کرفس
4 /1 پیمانه فلفل دلمه ای قرمز خردشده
2 عدد سیر رنده شده
2 عدد پیازچه خردشده
3 پیمانه آب مرغ
1 پیمانه ذرت کنسروی
به میزان لازم نمک و فلفل
2 پیمانه شیر
1 ق س آرد
2 /1 و 1 پیمانه سینه مرغ پخته و ریش شده

,[categoriy]

 

 سوپ مرغ شیر، پیش غذایی گرم ولذیذ


طرز تهیه:
در یک قابلمه روغن زیتون بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. پیاز خردشده، کرفس، فلفل دلمه ای قرمز و سیرها را داخل آن بریزید و مواد را خوب باهم تفت دهید تا سبزی ها نرم شوند. حالا پیازچه های خردشده را هم بریزید و کمی با بقیه مواد تفت دهید.
حالا آب مرغ را اضافه کنید. حرارت را زیاد کنید تا جوش بیاید سپس حرارت را کم کنید و به مدت 5 دقیقه صبر کنید سپس ذرت را اضافه کرده و 3 دقیقه دیگر هم مواد را روی حرارت بگذارید بماند.
در یک کاسه کوچک آرد را بریزید سپس شیر را به به آرد اضافه کرده و به هم بزنید. حالا مخلوط آرد و شیر را به مواد سوپ اضافه کنید. در این زمان تکه های مرغ، نمک و فلفل را هم داخل قابلمه بریزید. حرارت را زیاد کنید تا شیر کاملاً گرم شود سپس حرارت را کم کنید و صبر کنید تا سوپ غلیظ شده و جا بیفتد سپس آن را سرو کنید.


مجله آشپزی مثبت


ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
کدهای اختصاصی
4/9/94