loading...
مجله پارس پارمیس
MRsys بازدید : 279 جمعه 04 دی 1394 نظرات (0)

 

,[categoriy]

 

طرز تهیه دسر سیب و انار – دسر مخصوص شب یلدا

 

دسر سیب و انار

 

  سیب قرمز متوسط 4 عدد  .  انار دان شده 1 لیوان  .  شکر قهوه ای 1/2 لیوان

دارچین 1 قاشق  .  گردو خرد شده 1/2 قاشق چایخوری  .  جو پرک 1/2 لیوان

آرد 1/2 لیوان  .  شکر سفید 1/2 لیوان  .  کره نرم شده 1/2 لیوان

 

 

,[categoriy]
 

 

طرز تهیه: فر را تا دمای 195 درجه سانتی گراد گرم  و یک قالب برای دسر حاضر و کف آن را کمی چرب کنید.

 

سیبها را بشوئید و پس از هسته گیری آنها را نازک نازک ببرید و اسلایس کنید. انار، سیب، شکر قهوه ای، دارچین و گردو خرد شده را در یک کاسه بریزید و خوب باهم مخلوط کنید. محتویلت را در کف قالب بریزید و در گوشه ای قرار دهید.

 

آرد و جو پرک و شکر سفید را نیز خوب باهم مخلوط کنید و سپس کره را داخل آن بیندازید و با دست مخلوط آردی را لابه لای انگشتانتان با کره بیامیزید تا اینکه یک مخلوط سفت و تکه تکه به وجود بیاید. این مخلوط را با دست روی مواد قالب بپاشید و پخش کنید.

 

قالب را به مدت 45 دقیقه در فر قرار دهید تا سیب ها کاملا نرم شوند. سپس سرو کنید. این دسر خوشزه را می توانید با انواع بستنی مخصوصا بستنی هندوانه در شب یلدا میل کنید و لذت ببرید!

 

ایران کوک/iranCook.ir

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
کدهای اختصاصی
4/9/94