loading...
مجله پارس پارمیس
MRsys بازدید : 452 جمعه 04 دی 1394 نظرات (0)

تریفل براونی,ترافل براونی,دسر بروانی

 

تریفل براونی با سس تمشک

برای 6 – 8 تریفل

زمان آماده سازی : 30 دقیقه

مواد لازم برای براونی

شکلات شیرین نشده رنده شده

115 گرم

کره مکعبی خرد شده

سه چهارم فنجان

شکردانه ریز

1 فنجان

تخم مرغ بزرگ

3 عدد

عصاره وانیل

1 ق چ

نمک

نصف ق چ

آرد

1 فنجان

مواد لازم برای سس تمشک

تمشک تازه

340 گرم

شکر دانه ریز

3 ق غ

آب لیمو تازه

1 ق غ

عصاره وانیل

یک چهارم ق چ

مواد لازم برای خامه تمشکی

خامه سنگین

1 فنجان

شکر شیرینی پزی

3 ق غ

عصاره وانیل

نصف ق چ

سس تمشک

2 ق غ

 

طرز تهیه :

برای تهیه سس تمشک :

در یک ماهیتابه متوسط تمشک ، شکر و آبلیمو ر مخلوط نمایید 7 – 8 دقیقه روی حرارت بگذارید و هر از چند گاه هم بزنید تا تمشک ها خرد شوند .

سپس سس را از روی حرارت برداشته وانیل را به آن اضافه کنید و از الک رد کنید تا دانه هایش گرفته شود سپس کناری بگذارید تا کاملا سرد شود و بعد از آن به مدت حداقل یک ساعت و ترجیحا یک شب بگذارید در یخچال بماند .

برای تهیه کیک های شکلاتی :

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد بگذارید گرم شود . یک قالب مربع 20 سانتی را با اسپری جدا کننده چرب کنید .

شکلات و کره را به مدت  - 3 دقیقه در مایکروف با قدرت متوسط بگذارید تا کره ذوب شود سپس از مایکروفر خارج نموده و هم بزنید تا شکلات هم کاملا ذوب شود .

شکر ، تخم مرغ ، وانیل و نمک را به ترکیب شکلات اضافه نموده مخلوط کنید و آرد را کم کم اضافه کرده هم بزنید در حدی که فقط ترکیب شوند .

خمیر آماده شده را داخل قالب ریخته و به مدت 30 – 35 دقیقه در فر بگذارید تا بپزد و سپس کناری بگذارید تا کاملا خنک شود .

برای تهیه خامه تمشکی :

خامه و شکر شیرینی پزی را با سرعت متوسط هم زن بزنید تا سفت شد سپس وانیل و سس تمشک را اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شود .

برای تهیه تریفل براونی با سس تمشک :

با لیوان کوچک یا قالب کیک شکلاتی را به 6 – 8 دایره کوچک برش بزنید و هر دایره 2 یا 3 قسمت کنید.و ته لیوان ها چیده یه لایه خامه تمشکی و سپس سس تمشک رویش بریزید و دوباره همین کار را تکرار نموده تا لیوان پر شود و در نهایت روی کار را با یک عدد تمشک تازه تزئین نمایید.


 akairan.com

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
کدهای اختصاصی
4/9/94