loading...
مجله پارس پارمیس
MRsys بازدید : 503 شنبه 05 دی 1394 نظرات (0)

 

تخم داخل شكم ماهی را پس از خالی كردن و شستن جدا می‌كنیم و با دو تا سه قاشق سوپ خوری پیاز كمی سرخ می‌كنیم. بعد سبزی را به دقت تمیز و ریز خرد كرده...

مواد لازم برای ( 4 نفر):

ماهی درشت                                      1عدد

آب لیموی تازه                                 نیم پیمانه

روغن زیتون                                  نیم پیمانه

گشنیز                                            50گرم

جعفری                                           50 گرم

نعناع                                             50 گرم

زعفران                                           2/1 قاشق مرباخوری

نمك و فلفل سیاه                                  به میزان لازم

گردو و زرشك                                        به میزان دلخواه

 

طرز تهیه:

تخم داخل شكم ماهی را پس از خالی كردن و شستن جدا می‌كنیم و با دو تا سه قاشق سوپ خوری پیاز كمی سرخ می‌كنیم. بعد سبزی را به دقت تمیز و ریز خرد كرده و با تخم ماهی مخلوط می‌كنیم و باز هم كمی سرخ می‌كنیم و كمی فلفل و نمك به مایه می‌زنیم. آنگاه گردو و زرشك را داخل این مایه می‌ریزیم و ظرف را از روی آتش بر می‌داریم (سپس شكم ماهی را چاك كوچكی می‌دهیم و محتویات داخل آن را خارج كرده و تمیز می‌شوییم) و داخل شكم ماهی را با مایه فوق پر می‌كنیم بعد ته سینی را كمی چرب می‌كنیم و ماهی را به همان حالتی كه در آب شنا می‌كند، در سینی قرار می‌دهیم و با حرارت 400 درجه در فر قرار می‌دهیم. و پس از یك ربع بیرون می‌آوریم. پوست‌آن را می‌كنیم و روغن زیتون و آب لیمو و نمك و فلفل را مخلوط می‌كنیم و به ماهی می‌زنیم و در حدود یك ساعت ماهی را طبخ می‌كنیم، و قتی پخته و آماده شد، ماهی را از فر خارج می‌كنیم و از سینی برمی داریم و دردیس قرار می‌دهیم و اطراف آن را با جعفری و حلقه های لیموترش تزیین می‌كنیم . مقداری از سس را روی ماهی می‌دهیم و بقیه را در سس خوری بر سر میز می‌بریم.

 

seemorgh.com
منبع:هفته نامه سلامت شماره 195

 
 
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
کدهای اختصاصی
4/9/94