loading...
مجله پارس پارمیس
MRsys بازدید : 253 جمعه 18 دی 1394 نظرات (0)

 

سس پنیر بهترین طعم دهنده برای سبزیجات است. این سس را می توان در کنار غذاهای مثل پاستا ،مرغ سوخاری یا سرخ شده ، سیب زمینی سرخ شده و استیک به عنوان یک مکمل استفاده کرد.

مقدار : برای 6 نفر
زمان آماده سازی : 10 دقیقه
زمان پخت : 15 دقیقه
مدت زمان آمادگی : 25 دقیقه

مواد لازم :
دو قاشق غذاخوری کره
آرد 2 قاشق غذا خوری
شیر دو فنجان
پنیر چدار 120 گرم
نصف قاشق چایخوری جوز هندی
نمک و فلفل 

طرز تهیه :

مرحله 1 : کره و آرد را در ظرف ریخته و روی حرارت می گذاریم تا طلای شود و خامی آرد از بین برود.

مرحله 2 : بعد شیر را اضافه می کنیم خوب هم می زنیم تا صاف و یک دست شود.

مرحله 3 : در نهایت پنیر چدار را اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم در این مرحله جوز هندی و نمک وفلفل را اضافه می کنیم.

مرحله 4 : این سس باید گرم سرو شود. سس پنیر بهترین طعم دهنده برای سبزیجات است. این سس را می توان در کنار غذاهای مثل پاستا ،مرغ سوخاری یا سرخ شده ، سیب زمینی سرخ شده و استیک به عنوان یک مکمل استفاده کرد.

mavadelazem.com

seemorgh.com

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
کدهای اختصاصی
4/9/94