loading...
مجله پارس پارمیس
MRsys بازدید : 329 پنجشنبه 21 مرداد 1395 نظرات (0)
مواد لازم: مرغ فیله شده: 150 گرم نان تست: 3 عدد روغن زیتون: یک فنجان کاهو: یک بوته متوسط آبلیمو: یک قاشق غذا خوری سرکه بالزامیک: 4 قاشق غذاخوری سس مایونز: 2 قاشق غذاخوری زرده تخم‌مرغ: یک عدد قارچ دکمه‌ای: 50 گرم نمک و فلفل قرمز: به میزان لازم
تصویر طرز تهیه سالاد مرغ یا سزار

طرز تهیه:

ابتدا برای تهیه سس سالاد، زرده تخم‌مرغ را در ظرفی بشکنید. سیر رنده شده، نمک، فلفل، سرکه و آبلیمو را به آن اضافه کنید و با همزن مخلوط کنید.

بعد قطره‌قطره روغن زیتون را افزوده و به هم زدن ادامه دهید تا به غلظت ماست برسد. سس مایونز را به این مخلوط بیفزایید. سس این سالاد آماده شده و آن را در یخچال بگذارید.

نان تست‌ها را با روغن زیتون چرب کنید و حبه‌ای خرد کنید و آنها را تفت دهید. مرغ را هم مکعبی به اندازه نان تست‌ها خرد و سرخ کنید.

کاهو را هم خرد کنید و به همراه قارچ‌ها در یک ظرف مناسب بریزید و مرغ‌ها و نان تست‌های سرخ شده را به کاهو اضافه کرده و سس را روی مواد بریزید و میل کنید.

سالاد سزار، یک وعده غذای سبک و کم‌کالری است که با کم و زیاد کردن سس آن می‌تواند، غذای رژیمی و سیرکننده هم باشد.

 

jamejamonline.ir

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
کدهای اختصاصی
4/9/94