طرز تهیه دیپ اسفناج خامه ای
دیپ اسفناج
سس مایونز نصف لیوان . خامه ترش 1 لیوان . پودر سوپ آماده 1 بسته
فندق خرد شده 1 لیوان . اسفناج خرد شده پخته نصف لیوان . نان تست 10 عدد
طرز تهیه: ابتدا در ظرفی سس مایونز، خامه ترش، پودر سوپ، اسفناج و فندق خرد شده را بریزید و خوب مخلوط کنید. سپس نان تست را مکعبی خرد کنید و درون مواد بریزید و هم بزنید. دیپ را 4 یا 5 ساعت درون یخچال نگهداری کنید و سپس به مقدار دلخواه به آن نمک و فلفل اضافه و نوش جان کنید.
منبع :irancook.ir