loading...
مجله پارس پارمیس
MRsys بازدید : 293 سه شنبه 01 دی 1394 نظرات (0)
,طرز تهیه دیپ اسفناج خامه ای,دیپ اسفناج خامه ای,دیپ,انواع سالاد


 طرز تهیه دیپ اسفناج خامه ای

 

دیپ اسفناج

 

سس مایونز نصف لیوان  .  خامه ترش 1 لیوان  .  پودر سوپ آماده 1 بسته

 فندق خرد شده  1 لیوان  .  اسفناج خرد شده پخته نصف لیوان  .  نان تست 10 عدد

 

طرز تهیه: ابتدا در ظرفی سس مایونز، خامه ترش، پودر سوپ، اسفناج و فندق خرد شده را بریزید و خوب مخلوط کنید. سپس نان تست را مکعبی خرد کنید و درون مواد بریزید و هم بزنید. دیپ را 4 یا 5 ساعت درون یخچال نگهداری کنید و سپس به مقدار دلخواه به آن نمک و فلفل اضافه و نوش جان کنید.

 

 

منبع :irancook.ir

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
کدهای اختصاصی
4/9/94