loading...
مجله پارس پارمیس
MRsys بازدید : 319 پنجشنبه 03 دی 1394 نظرات (0)
کره به میزان لازم
آبلیمو به میزان لازم
پنیر پارمزان (پودر شده) 1پیمانه
زعفران (آب نکرده) 1قاشق مرباخوری
پودر پیاز 1قاشق مرباخوری
پنیر چدار 1فنجان
چوب شور به میزان لازم
گوشت (گوشت قرمز یا گوشت مرغ) نیم کیلو
پودر سیر 1قاشق مرباخوری
پودر موسیر 1قاشق مرباخوری
فلفل قرمز 1قاشق چایخوری
دارچین 1قاشق چایخوری
آب پیاز 1فنجان
 
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع غذا با مرغ ، گوشت پرندگان

 

طرز تهیه:


ابتدا فر را با دمای 180درجه سانتی گراد روشن کنید. مقداری فیله گوشت یا مرغ را تهیه کرده و با بیفتک یا گوشتکوب به خوبی آنها را بکوبید تا کاملا پهن و نازک شوند.
مقداری آبلیمو را با آب پیاز مخلوط کرده و همه ادویه ها را داخل آن بریزید.زعفران آب کرده را نیز به آب پیاز اضافه کنید.
گوشت یا مرغ را داخل محلول قرار داده و 2تا6ساعت داخل ظرف دربسته داخل یخچال قرار دهید تا طعم دار شود.
فیله هار ا خارج کرده و روی تخته قرار دهید و کمی صبر کنید تا آب آنها جدا شود.
مقداری چوب شور را دسته کرده و هر تکه فیله را کاملا به دور آن ببندید.
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع غذا با مرغ ، گوشت پرندگان

رول ها را داخل سینی فر قرار داده و روی هر یک مقداری کره بریزید و داخل فر قرار داده و 30دقیقه تا 50دقیقه اجازه دهید کاملا فیله ها برشته شوند.
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع غذا با مرغ ، گوشت پرندگان

وقتی فیله ها کاملا مغز پخت شد آنها را از فر خارج کرده و داغ داغ داخل پودر پنیر پارمزان قرار داده و خوب غلط دهید.
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع غذا با مرغ ، گوشت پرندگان

پنیر چدار را داخل مایکروویو آب کرده و هر رول را داخل آن زده و برای سرو آماده کنید.
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع غذا با مرغ ، گوشت پرندگان



نکات:


1)در صورت تمایل به جای پودر پنیر پارمزان از پودر پنیر پیتزا استفاده کنید.
2)بهتر است از چوب شور ضخیم و کنجدی استفاده کنید.
3)بهتر است این غذا را با گوشت قلوه گاه گوشفندی تهیه کنید تا خوشمزه تر شود.
نوش جان

sooran.com

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
کدهای اختصاصی
4/9/94