loading...
مجله پارس پارمیس
MRsys بازدید : 267 پنجشنبه 08 بهمن 1394 نظرات (0)

محققان دانشگاه کینگز کالج لندن موفق به طراحی آنتی‌بیوتیکی جدید برگرفته از شیر مادر شده‌اند که می‌تواند نقش مؤثری در مبارزه با ویروس‌های قوی مقاوم به آنتی‌بیوتیک ایفا کند.

 

http://media.isna.ir/content/1453969607095_tasvirezendegi.ir537.jpg/2

منطقه اصفهان، محققان طی این پژوهش نشان دادند، پروتئین موجود در شیر مادر موسوم به لاکتوفرین می‌تواند باکتری‌ها، قارچ‌ها و ویروس‌ها را در کسری از ثانیه از بین ببرد.

 

لاکتوفرین که کمتر از یک نانومتر عرض دارد همان پروتئینی است که خواص آنتی‌بیوتیکی را به شیر مادر می‌دهد.

 

جامعه پزشکی، تهدید ویروس‌های قوی مقاوم در برابر دارو را در نظر گرفته است، چرا که این ویروس‌های مقاوم به دارو به طور بالقوه‌ای کشنده بوده و به سرعت تکامل پیدا می‌کنند. مهم‌تر از همه آنکه با آنتی‌بیوتیک‌های به کار رفته مقابله می‌کنند.

 

به گفته محققان لاکتوفرین بیشتر از یک آنتی‌بیوتیک عمل می‌کند؛ این پروتئین بسیار سریع عمل کرده و آن‌قدر این تهاجم به باکتری را با سرعت انجام می‌دهد که این باکتری‌ها فرصت گسترش برای مقاومت در برابر آن را از دست می‌دهند.

 

پژوهشگران امیدوارند که لاکتوفرین برای مقابله با بیماری‌های ژنتیکی صعب‌العلاج نظیر کم‌خونی داسی شکل نیز مورد استفاده قرار گیرد.

ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
کدهای اختصاصی
4/9/94