loading...
مجله پارس پارمیس
MRsys بازدید : 315 جمعه 23 بهمن 1394 نظرات (0)
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات


 طرز تهیه کیک شکلاتی با شکر قهوه ای

 

 

نمک نصف قاشق چایخوری
آرد 170 گرم
بکینگ پودر 1ونیم قاشق چایخوری
تخم مرغ (به دمای محیط رسیده) 3 عدد
پودر کاکائو مرغوب 50 گرم
شکر قهوه ای 220 گرم
کره 150 گرم
شیر 160 میلی لیتر
جوش شیرین نصف قاشق چایخوری
شکلات تلخ 100 گرم


ابتدا فر را با دمای 180 درجه ساتیگراد گرم کنید.
بنا به گزارش آکاایران : یک قابلمه را تا نیمه آب کنید و بگذارید به جوش بیاید. در یک کاسه بزرگ که تحمل گرما را داشته باشد شیر، شکر، کره،، پودرکاکائو و شکلات را بریزید و بگذارید روی قبلمه ی درحال جوش تا به روش بن ماری کره و شکلات ذوب شوند.
کاسه را از روی حرارت بردارید و با ویسک(همزن دستی) خوب هم بزنید و بگذارید به مدت پنج دقیقه خنک شوند.
تخم مرغ ها را اضافه کنید وباز هم خوب مخلوط کنید.
مواد خشک را الک کنید و به مخلوط قبلی بیفزایید و هم بزنید تا به خوبی مخلوط شوند نیازی به همزدن زیاد نیست.
مایع کیک را در قالبی که کاغذ انداخته اید و یا چرب کرده و آرد پاشی کرده اید بریزید و به مدت 45 تا 55 دقیقه در فر قرار بدهید. وقتی کیک پخت از فرخارج کنید و بعد از اینکه کمی خنک شد از قالب خارج کنید. تزیین یادتون نره .


sooran.com

akairan.com

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
کدهای اختصاصی
4/9/94