loading...
مجله پارس پارمیس
MRsys بازدید : 391 دوشنبه 04 مرداد 1395 نظرات (0)
مواد لازم: پودر بادام: 1.5 لیوان، عسل: نصف لیوان ، ارده: نصف لیوان ، روغن کنجد: 2 قاشق غذاخوری ، بکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری ، کنجد: نصف لیوان ، وانیل یا هر نوع اسانس شیرینی، نمک: به مقدار لازم

تصویر طرز تهیه کلوچه کنجدی

طرز تهیه:

ابتدا اسانس و پودر بادام، عسل، بکینگ‌پودر، ارده و روغن کنجد و نمک و کنجد را در یک ظرف بریزید و خوب مخلوط و خمیری منسجم و لطیف تهیه کنید.

فر را از قبل گرم کنید. کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. از خمیر کلوچه، به اندازه یک نارنگی کوچک بردارید و آن را در دست گرد کنید و به شکل توپی کوچک درآورید و با فاصله در سینی فر بچینید و در طبقه وسط فر با حرارت 175 درجه سانتیگراد، به مدت 8 تا 10 دقیقه قرار دهید.

بعد از خنک شدن از کاغذ جدا کنید و در ظرف دردار بگذارید تا کلوچه‌ها نرم و ترد باقی بمانند. این کلوچه‌ها را با یک لیوان شیر یا یک فنجان چای به‌عنوان میان‌وعده میل کنید.

 

jamejamonline.ir

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
کدهای اختصاصی
4/9/94